VEVE DEN 2023 - 24 hodin s Veverkami - 3 v 1

.

- Tak bychom mohli nazvat výpravu oddílu Veverek o víkendu 25.3.-26.3. 2023.

A jak bylo?

ÚČAST - Kdo mohl přijít - přišel. Kdo nemohl přijít - nepřišel, nebo přišel en na část výpravy. Kdo chtěl přijít a nemohl - František a Bořek, neb je doma uvěznila nemoc.

PROGRAM
- a) dopoledne napínavé zápolení mezi oddíly Veverek, Sovíků, Kober, Divočáků a Mravenců ve Vodních zdrojích na BINGU. V soutěžích oddílů vybojováno 1. a 3. místo. Vali si došla pro odměnu za "LINIE". Jen při losování tiketů nám štěstí nepřálo. Žádná Veverka se nedostala k "zásuvkám", aby si mohla odnést drobné dárky nebo naopak je posunout "do koše". V BINGU zvítězili zástupci Kober.

-b) odpoledne bylo na programu "překonání" zámeckého parku ve Slatiňanech a to jakýmkoliv způsobem jen ne chůzí.A ještě k tomu na každém rozcestí další směr ukazovala kostka. Pěkně jsme se vydováděli, některé úseky "šli" i vícekrát. U turistického odpočívadla za parkem se uskutečnila spousta "talířových" her a nechyběla ani hra na schovávanou.

-c) večer proběhlo kytarové vystoupení Fandy s pěveckým doprovodem a návštěva "nákupního centra", která spočívala v plnění úkolů - posilnit se v bufetu, zapamatovat si nákupní seznam, odhadnout hmotnost, obsah, počet, délku...různých balíčků, krabiček, tekutin.. a zvládnout pantomimou vylosovaný příběh. Všechny týmy se s úkolem velice dobře a vtipně popraly. Zlobivá Gabča při nákupu s "maminkou" Adélou rozbila v oddělení svítidel lustr, Ráďa se Šímou a Mikim reklamovali boty, do kterých teklo, Bertík s Přemkem vybírali postel a odborně jim poradila Sandra a Šája se svým týmem vracela špenát, ve kterém našly červa.

JÍDLO - dobroty od maminek a několik druhů pizzy

POČASÍ - 2 krátké přeháňky s mini kroupami venku, 2 větší přeháňky - už jsme byli "pod střechou". Navečer krásná duha.

ZÁVĚREM - děkujeme všem, kteří dorazili a přispěli k dobré náladě po celý VEVE DEN. Děkujeme babičce Bořka a Přemka za skvělou bábovku. Chválíme Bertíka, nováčka a nejmladšího účastníka, že zvládl první společnou výpravu s VEVE a Šímu, který dorazil z Pardubic.. A také děkujeme našemu hostovi Adélce, že s námi vydržela celých 24 hodin, i když nás vůbec neznala.....

Ve fotogalerii najdete foto...


INFO na duben - předvelikonoční schůzka s tématikou Velikonoc dne 5.4.2023 bude prodloužená do 18. hod.

Přejeme všem veverkám i neveverkám krásné svátky - VELIKONOCE.